Werkplezier in de Zorg

Vele kleine verbeteringen maken een grote verandering

 

Continu verbetering

Wat kan de app betekenen?

Techniek is geen doel, het is een middel om in dit geval meer werkplezier te realiseren. We bereiken dit door de werkplezier app gebruiksvriendelijk te houden, maar met slimme functies. Bijvoorbeeld door processen te vereenvoudigen en collega's te verbinden. Gevoed door intensieve samenwerking met verschillende zorgmedewerkers bieden we een, altijd groeiende, set functionaliteiten aan die zorgen voor proces harmonisatie en meer werkplezier. Weet je, het zit 'm in de kleine dingen, vandaar de app.

Hoe we de app succesvol lanceren

 

 
Elke dag te werken aan werkplezier

Wat kan de app?

PhotoFt

Meldingen voor verbetering

Ruim je gedachtes op (en bureau waarschijnlijk). Registreer direct dingen die mis zijn, eventueel met foto en locatie en laat het los.

VinkFt

Taken

Eenmalig of herhalend, voor het team of specifiek. Uitgebreide functionaliteit om de explosie aan memo's en "oja, kun jij" momentjes tegen te gaan.

FeedbackFt

Vraag

Als hoge betrokkenheid het doel is willen we wel weten wat de menselijke drijfveren zijn waarop we dit kunnen meten. Ga de dialoog aan. Met een set aan goed doordachte vragen, eventueel per thema en goed in de tijd geplot wordt hele waardevolle data verzameld.

trends_interface_werkplezier
Van meten naar weten

En verbeteren

Met het dashboard heb je realtime inzicht en:

  • Ontdek werkplezier trends
  • Voed je HR beleid met specifieke data
  • speel in op actuele ontwikkelingen
Hoe we helpen bij inzichten
trends_interface_werkplezier

Hoe je succesvol lanceert?

Neem contact op Ontdek onze diensten